Wij zijn er voor u

Bij Contador Accountants & Belastingadviseurs geloven we in onbeperkte mogelijkheden, zelfs wanneer ze niet direct zichtbaar zijn. Of het nu gaat om automatisering, bedrijfsontwikkeling, het creëren van overzicht en stabiliteit, of het ondersteunen van startende ondernemers: wij staan klaar om te helpen. Met onze expertise en ervaring streven we altijd naar het beste resultaat voor u. Wat u zelf kunt doen, doet u zelf, wij vullen aan met de juiste begeleiding. Zo houden we de accountants kosten voor u laag.

Kwaliteit

Wij zetten ons in voor een hoogwaardige dienstverlening waar u op kunt vertrouwen. Als leden van vooraanstaande beroepsorganisaties, waaronder NBA, RB en Novak, voldoen we aan strenge normen en richtlijnen. Door middel van grondige toetsingen en naleving van wet- en regelgeving waarborgen we onze kwaliteit, de basis voor betrouwbaar advies. Tevredenheid van onze klanten is onze top prioriteit.

Historie

In 2020 bundelden Rob de Wijn en Pieter Verburg hun krachten, samengevoegd vanuit hun respectievelijke ondernemingen: Verwaal & Partners in Reeuwijk en Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs in Bodegraven. We kozen voor een centrale locatie in Reeuwijk aan de Leeghwaterstraat 17, strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12. Ons kantoor is geëvolueerd tot een betrouwbaar en stabiel accountantskantoor, gedreven door ervaren professionals die klaarstaan om u van dienst te zijn.