Accountancy

Van het opstellen van jaarrekeningen tot financiële rapportage, ons team van ervaren accountants staat klaar om uw financiële situatie te analyseren en te optimaliseren. We bieden maatwerkoplossingen die passen bij de behoeften van uw bedrijf.

Administratieve diensten

Financiële administratieve diensten zijn de ruggengraat van elk bedrijf. Bij Contador bieden we op maat gemaakte oplossingen, van boekhouding tot belastingadvies. We helpen u om uw financiën te beheren, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf. Daarbij staat automatiseren van het administratieve proces bovenaan. We moedigen aan dategene wat u zelf als ondernemer kunt doen, ook zelf te doen. Ons team staat klaar om nauw met u samen te werken, waarbij we aanvullen waar nodig en ondersteunen waar mogelijk. We geloven in de kracht van ondernemerschap.

Belastingadvies

Met voortdurend veranderende belastingwetten is het begrijpen van uw fiscale verplichtingen essentieel. Wij bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat u profiteert van de meest actuele belastingvoordelen en -optimalisaties.

Bedrijfsontwikkeling

Bij Contador gaan we verder dan alleen financiën. We denken mee over bedrijfsontwikkeling, adviseren over groeiplannen en helpen bij strategische beslissingen voor uw succes.

Fiscale Aangiften

We zorgen voor uw fiscale aangiften. We nemen het werk uit handen, zorgen voor nauwkeurigheid en zorgen dat u voldoet aan alle belastingverplichtingen. Met onze expertise kunt u met vertrouwen vooruit.

Bedrijfsovername & Opvolging

Met expertise ondersteunen u we bij bedrijfsovernames en opvolgingsvraagstukken. We bieden advies, begeleiding en analyses om een soepele overdracht te verzekeren en helpen bij strategische stappen voor een succesvolle overname of opvolging binnen uw bedrijf.

Jaarrekeningen

We zorgen ervoor dat u ieder jaar de jaarrekening van uw bedrijf wordt opgemaakt. We analyseren en presenteren uw financiële situatie helder en accuraat, waardoor u inzicht krijgt in de financiële gezondheid van uw bedrijf. Onze jaarrekeningen voldoen aan hoge normen en helpen bij het nemen van cruciale zakelijke beslissingen.

Software

Wij hechten veel waarde aan digitale transitie. We bieden advies en ondersteuning voor software-implementatie en digitale processen, waardoor uw bedrijf efficiënter en effectiever kan opereren. We helpen u bij het inrichten en navigeren van boekhoudpakketten en administratieve tools zodat u volledig efficent te werk kan gaan.